Projecten

Schouwburg de Kampanje te Den Helder

Schouwburg de Kampanje te Den Helder

Regelinstallatie en energieregistratie systeem geplaatst ten behoeve van de WKO-installatie. Restaurant Stoom en de Keykegzaal voorzien van regelinstallatie ten behoeve van verwarming en luchtbehandeling. Web-based Gebouwbeheerssysteem (StruxureWare Building Operation Enterprise Server en -Workstation). Voorzien voor de bovengenoemde regelingen en voorbereid op de koppeling met de regelinstallatie van de schouwburg.

Spoorzone studentenwoningen te Delft

Spoorzone studentenwoningen te Delft

Regelinstallatie en energieregistratie systeem geplaatst ten behoeve van de broninstallatie, verwarming en tapwater installatie voor 521 studentenwoningen.

Mallinckrodt te Petten

Mallinckrodt te Petten

Regelinstallatie van de geplaatst ten behoeve van de luchtbehandeling- koel- en verwarmingsinstallatie voor de Bayer Xofigo productieruimten.

Nanomi BV laboratorium te Oldenzaal

Nanomi BV laboratorium te Oldenzaal

Regelinstallatie en temperatuurregistratiestysteem (3 regelkasten en een Schneider Electric Building Operation Web-based gebouwbeheersysteem) geplaatst ten behoeve van de luchtbehandeling- koel- en verwarmingsinstallatie voor de laboratoria en productieruimten.

Willemsoord Gebouw 51 te Den Helder  (Bioscoop, horeca, museum, kinderspeelparadijs)

Willemsoord Gebouw 51 te Den Helder (Bioscoop, horeca, museum, kinderspeelparadijs)

Complete regelinstallatie en energieregistratiesysteem ten behoeve van luchtbehandeling, warmteopwekking, tapwater en centrale verwarming alsmede de gehele regeling t.b.v. broninstallatie vervangen. Tevens hierover heen een Gebouwbeheerssysteem (StruxureWare Building Operation Enterprise Server en -Workstation) geplaatst.

Pall Medistad te Medemblik

Pall Medistad te Medemblik

Verouderde Xenta WEB interface gekoppeld aan (Schneider Electric Building Operation Automation Server) zodat de installatie van de klimaat- en cleanroom installaties volledig via Web uitleesbaar en bedienbaar zijn.

GGZ NHN Heiloo

GGZ NHN Heiloo

Gebouwbeheerssysteem (StruxureWare Building Operation Enterprise Server en -Workstation) geplaatst. Hierop zijn de paviljoens en gebouwen (12 stuks) welke reeds voorzien zijn van een klimaatinstallatie met WEB interface gekoppeld zodat alle instellingen, bedieningen, alarmen etc. in 1 omgeving worden gepresenteerd en benaderbaar zijn.