Paneelbouw

Bij HBK2000 Besturingstechniek kunt u terecht voor klant specifieke schakel- en besturingspanelen voor de machineautomatisering, utiliteit en industriƫle installaties. De panelen worden gebouwd in eigen werkplaats uit standaard plaatstaal, kunststof of roestvaststaal van diverse leveranciers.

Bij HBK2000 Besturingstechniek staat voorop dat de geleverde panelen steeds van hoge kwaliteit zijn. Dit is mogelijk doordat jarenlange ervaring en vakmanschap bij ons hand in hand gaan. Levertijden zoals afgesproken zullen door ons worden gerespecteerd. Hierdoor zullen de door u bestelde panelen steeds op een door u aan te geven leverdatum en plaats door ons worden afgeleverd.

Ook voor het aanpassen en/of ombouwen van bestaande schakelpanelen kunt u bij HBK 2000 Besturingstechniek BV terecht. Wij kunnen u dezelfde mogelijkheden bieden als bij een nieuw te leveren paneel, alleen worden de werkzaamheden uitgevoerd door onze buitendienst medewerkers.

Doordat wij een goede verstandhouding hebben met onze toeleveranciers zijn we steeds op de hoogte van de laatste technieken en materialen. Een schakelpaneel wat na een functionele test in onze werkplaats door ons wordt geleverd is standaard voorzien van:

  • Volledig op Eplan vervaardigd elektrische schema inclusief klemmen- en aansluitlijsten
  • Verklaring van de fabrikant
  • Kabel doorvoer pakkingbussen
  • Documentatie van de toegepaste materialen