Engineering

HBK2000 Besturingstechniek BV heeft de beschikking over het Eplan CAE systeem, waardoor wij op eenvoudige wijze klant specifieke wensen kunnen omzetten in een volledig gedocumenteerd schemapakket. Bij de engineering van de toe te passen materialen kunnen we gebruik maken van de HBK2000 Besturingstechniek BV-standaard of volgens de specificaties van de klant. Dit geldt voor zowel de toe te passen materialen maar ook logo’s en onderhoeken van de tekening kunnen door ons worden aangepast naar uw standaard.

Wanneer het ontwerpschema klaar is zal dit ter beoordeling naar u worden verzonden. Hierop kunt u eventuele aanpassingen kenbaar maken. Als wij het aangepaste exemplaar van u hebben terug ontvangen, worden de op en aanmerkingen door ons verwerkt waarna het schema de status voor productie krijgt, aan de hand van dit schema wordt ook het schakelpaneel vervaardigd. Als het schakelpaneel en/of installatie inbedrijf is gesteld ontvangen wij van u het schema voor productie retour met hierop de laatste aanpassingen deze worden door ons verwerkt waarna het schema de status van revisie krijgt. Hierdoor bent u er steeds verzekerd van dat wanneer een project wordt afgesloten, u ook naar uw opdrachtgever de juiste tekeningen kunt verstrekken.

Wanneer u dit wenst kunt u ook per e-mail uw tekeningen ontvangen in Pdf-formaat, maar ook zijn andere formaten mogelijk bijvoorbeeld DXF.

Een door HBK2000 Besturingstechniek tekeningenpakket bestaat standaard uit de volgende items:
Verklaring van de fabrikant
Voorblad
Inhoudsopgave
Verklaringenlijst
Principe schema’s
Hoofdstroom schema
Stuurstroom schema
Kastindeling
Klemmen en kabelaansluitlijsten